+4 0745845777 sau +4 0773931740   office@lkwelt.ro

Despre LKWELT

Faptele vorbesc mult mai mult decât cuvintele, motiv pentru care folosim puține cuvinte pentru a ne descrie, și ne străduim să vorbim mai mult prin serviciile pe care vi le oferim.

transport-marfa-5

LKWelt este o firma înființată în anul 2007, și specializată în domeniul transportului de mărfuri. Prestăm servicii de transport de marfă cu pasiune, iar atunci când apelați la LKWelt, marfa dumneavoastră va beneficia de o grijă sporită, și va ajunge  în siguranță la destinația dorită. Pentru un serviciu de transport, in conditii sigure, rapide si la pret avantajos alege LKWelt!

Echipa LKWelt vă oferă servicii de calitate, angajații care formează echipa noastra sunt selectați cu atenție, pentru ca serviciile prestate să fie cu adevărat profesionale. Cu o echipa sa de profesionisti LKWelt va garanteaza ca servicile prestate se vor ridica la asteptarile dumneavoastra,  indiferent de serviciul cerut!

01.MISIUNE

Misiunea noastra este sa oferim servicii de transport si logistica la cele mai înalte standarde, cu seriozitate, transparenta si integritate, punând mereu nevoile clientului pe primul loc.

02.VIZIUNE

Viziunea noastră despre industria transporturilor este una simplă dar inventivă și practică. Noi căutăm de fiecare dată modalități noi ce vă vor satisface cu siguranță. Prin creativitate facem colaborarea cu clienții noștri cât mai plăcută. Ne străduim și ne vom strădui de fiecare dată să oferim cele mai optime soluții la un preț accesibil pentru a obține rezultate de calitate.

03.Angajament

Seriozitate în comunicare: Spunem ce facem si facem ce spunem.
Mentinem o comunicare deschisa, permanenta si facila cu clientii si colaboratorii. Ne asumam responsabilitatea actiunilor noastre.
Siguranta marfii clientului este la fel de importanta pentru noi cum este pentru client.

04.CALITATE

În colaboarea cu clientii si partenerii gasim solutii ce adauga valoare pentru fiecare dintre noi. Calitate înainte de câstig.

directors & management

Seriozitate în comunicare: Spunem ce facem si facem ce spunem.

Paul Oprea

Manager

Valentin Muresan

Director Operatiuni

Emilia Oprea

Director Financiar

Contact

+ 4 0745845777 sau +4 0773931740   office@lkwelt.ro

Solicita o Cotatie